Maatregelen Corona-virus 

Graag willen we u informeren over het volgende:

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen om het Corona-virus effectief te bestrijden, hebben wij ons als instelling helaas genoodzaakt gevoeld om de deuren tijdelijk te sluiten en de afspraken met u op de locaties Bergen op Zoom en Goes af te zeggen. Dit om rechtstreeks contact tussen u en uw hulpverlener te beperken. Ook de geplande huisbezoeken zullen de komende tijd niet doorgaan. Wij betreuren dit, maar bij dit besluit staan uw en onze gezondheid voorop! Daarvoor in de plaats willen we de komende periode op een andere manier onze behandeling aanbieden:

 * zeker tot en met 28 april a.s. zullen we zoveel mogelijk gaan werken met belafspraken in plaats van de normale afspraken op locatie. Zo mogelijk ook beeldbellen. Daarvoor houden we zoveel mogelijk de met u reeds geplande tijd aan. Dit alles in overleg met uw eigen hulpverlener. Hij of zij zal met u contact opnemen.

* De hulpverleners en het secretariaat van De-Kering blijven dagelijks telefonisch of via de mail bereikbaar tijdens kantoortijden.  

* Voor herhaalrecepten willen we u vragen om dagelijks voor 11.00 uur te bellen of een mail te sturen naar secretariaat@de-kering.nl . We zullen dan zo snel mogelijk de recepten proberen te verwerken.