Nieuws

Praktijksluiting:

Donderdag 24 en vrijdag 25 december a.s. is de praktijk gesloten.
Op donderdag 31 december is de praktijk om 15.00 uur niet meer bereikbaar.

Tijdens onze afwezigheid kunt u uw bericht sturen naar:
info@de-kering.nl of een bericht inspreken op de voicemail. De eerstvolgende werkdag worden uw berichten verwerkt. Voor dingende hulp buiten kantoortijden bent u aangewezen op de dienstdoende huisartsenpost in uw regio.

Recepten:
Met het oog op de feestdagen graag ruim op tijd, doch gelieve voor maandag 21 december a.s. uw recepten aanvragen, bij voorkeur via de mail: info@de-kering.nl.

We wensen u fijne Kerstdagen en voor 2021 een goede gezondheid en alle goeds!

--------------------------------------------------------------------------

Maatregelen coronavirus 2-04-2020

Beste client, 

Graag willen we u informeren over het volgende:

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen om het corona-virus effectief te bestrijden, hebben wij ons als instelling helaas genoodzaakt gevoeld om de deuren tijdelijk te sluiten en de afspraken met u op de locaties Bergen op Zoom en Goes af te zeggen. Dit om rechtstreeks contact tussen u en uw hulpverlener te beperken. Ook de geplande huisbezoeken zullen de komende tijd niet doorgaan. Wij betreuren dit, maar bij dit besluit staan uw en onze gezondheid voorop! Daarvoor in de plaats willen we de komende periode op een andere manier onze behandeling aanbieden:

 * zeker tot en met 28 april a.s. zullen we zoveel mogelijk gaan werken met belafspraken in plaats van de normale afspraken op locatie. Zo mogelijk ook beeldbellen. Daarvoor houden we zoveel mogelijk de met u reeds geplande tijd aan. Dit alles in overleg met uw eigen hulpverlener. Hij of zij zal met u contact opnemen.

* De hulpverleners en het secretariaat van De-Kering blijven dagelijks telefonisch of via de mail bereikbaar tijdens kantoortijden.  

* Voor herhaalrecepten willen we u vragen om dagelijks voor 11.00 uur te bellen of een mail te sturen naar secretariaat@de-kering.nl . We zullen dan zo snel mogelijk de recepten proberen te verwerken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur De-Kering
Fruiteniersdreef 2
4614 HH Bergen op Zoom
T: 0164-746011
F: 0164-270481

 

--------------------------------------------------------------------------

Verspreiding coronavirus voorkomen 

Hierbij informeren wij jullie over de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus.

Hieronder het advies van het RIVM voor Brabant op 6 maart jl.:

Het RIVM vraagt inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben hun sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden. Werk bijvoorbeeld thuis, ga niet op bezoek bij anderen of naar plekken waar veel mensen samenkomen. Mocht je klachten hebben en toch het huis willen verlaten, probeer dan zo veel mogelijk afstand te houden tot anderen. Hiermee verklein je de kans om onopgemerkt het virus te verspreiden. Bel uw huisarts alleen als uw klachten verergeren.

In de wachtkamer hangen de belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen voor de bezoekers.

----------------------------------------------------------------------